Johan Bergbäck

Home / Ett Steg AB / Johan Bergbäck

Under mina 30 års erfarenhet av att jobba med affärssystem i olika positioner har jag alltid fokuserat på effektiva lösningar, kvalité och att leverera i tid. Jag har en 20140715160628_img_8729väldigt bred erfarenhet men kan inom vissa områden bli väldigt djup. Jag brinner för att hjälpa företag att utveckla sin verksamhet genom att förändra deras affärsprocesser och det sätt de använder sina IT-verktyg.

Jag är en erfaren generalist med helhetsperspektiv som är öppen och gillar att lösa problem. Jag är specialist på Monitor ERP som jag jobbat med i över 10 år och jag har även goda kunskaper inom SAP R/3. Jag har även stor erfarenhet av Business Intelligence där jag bl. a. utvecklat BI rapporter med QlikView. Jag är vetgirig och lär mig lätt nya system och tekniker.

Jag har lång erfarenhet från IT organisationer där jag jobbat med specificering, systemförvaltning, support, test, ändringshantering och aktivt arbetat med kunder och affärsrelationer samt definierat och implementerat system och processförbättringar främst inom tillverkning, logistik och produktionsekonomi.

Jag har erfarenhet som Teamledare där jag ledde en internationell grupp som tillhandahöll support, utveckling och förvaltning av 3 Monitor ERP system i tre olika länder.

Tel 0708 100894 (+46708100894)
Email johan@ettsteg.se